Bolagsbildningar

Vi hjälper dig med Bolagsbildningar i Örebro & Kumla

Vi på Account Ekonomipartner har lång erfarenhet av Bolagsbildningar i Örebro & Kumla!

Går du i tankar om att starta företag? Grattis! Livet som egenföretagare har väldigt många tjusningar. Vi kan hjälpa till med snabba bolagsbildningar lokalt i Örebro & Kumla tack vare vår tillgång till färdiga bolag, eller hjälpa till med att starta och bilda ett helt nytt bolag. Låt oss bistå med rådgivning, registrering och kommunikation med Bolagsverket, så att du alltså kan lägga energin på annat.

Vi tar hand om:

  • Uppstart av bolag
  • Likvidation (snabbt avslut) av bolag
  • Fusion av bolag
  • Generationsskifte

Självklart så hjälper vi även till med övrig ekonomisk rådgivning.

Account Ekonomipartner som pratar om bolagsbildningar i Örebro

Välj rätt bolagsform

För att starta ett företag behöver du först och främst ha en affärsidé och ett grepp om de ekonomiska förutsättningarna som kommer ligga till grund för din verksamhet. Är marknaden tillräckligt stor? Är lönsamheten tillräcklig för att täcka kostnaderna?
När företagsidé och ekonomisk kalkyl finns på plats så är det läge att välja bolagsform, dvs vilken typ av företag du ska verka i.

  • Enskild firma: den enklaste företagsformen och en bra och billig start om du är ensam i företaget.
  • Aktiebolag: passar bra om ni är flera ägare som ska starta företag tillsammans. För att starta aktiebolag måste du ha minst 25 000 i aktiekapital. 
  • Handelsbolag: ska ha två eller flera delägare (det kan både vara privatpersoner eller företag).
    Utöver det finns även bolagsformerna kommanditbolag och ekonomisk förening.

En bolagsform är inte skriven i sten utan går att ändra efterhand. Vi guidar dig gärna till rätt beslut. Är du mer nyfiken och vill jämföra bolagsformer så kan vi verkligen rekommendera denna guide från Fortnox.

Rätt från början med bolagsbildningar, lokalt i Örebro & Kumla

Vårt gemensamma ledord och arbetssätt är ”rätt från början”. Med detta menar vi att göra allt rätt från början och att på så sätt minimera eventuella fel eller dubbelarbete som skulle kunna uppstå senare. På så sätt blir vårt arbete mer effektivt på lång sikt och genererar, förutom att det blir rätt såklart, även nytta för kunden då det innebär kostnadsbesparingar.

Nedan listar vi hur man kan gå tillväga för att starta ett aktiebolag eftersom det är en av de typer av bolagsbildningar som kan vara svårast att starta.

Om du skulle vilja starta ett aktiebolag kan man göra det på tre sätt:
Du kan försöka att ordna det själv vilket ofta är svårt och krångligt. Det tar ofta längre tid också eftersom Bolagsverket inte registrerar bolaget innan alla handlingar är i ordning. 
Du kan köpa ett lagerbolag vilket innebär att du köper ett redan bildat bolag som inte är verksamt. Du som beställare kan börja använda bolaget samma dag som beställningen sker.
Det tredje alternativet är att ta hjälp av Account Ekonomipartner som då bistår med all hjälp vis bolagsbildningen av aktiebolag. Vi hjälper dig med hela processen och ser till att ditt aktiebolag startas på sätt sätt i en behaglig takt för dig som kund. 

Lokal byrå, med internationellt nätverk

Account Ekonomipartner AB är en lokal byrå med kunder från Örebro & Kumla med omnejd. Med ett stort nätverk av kvalificerade aktörer i branschen både nationellt och internationellt säkerställer vi bästa möjliga kvalitet på våra tjänster.

Bland våra kunder finner du både aktiebolag, enskilda firmor, samt små och medelstora företag. Dessutom har alla sina unika behov och lösningar.
Vi hjälper dig även med löpande bokföring, lönehantering, skattedeklaration, bokslut och övrig ekonomisk rådgivning.

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i SRF, vilket betyder att vi genomgår kontinuerliga kvalitetskontroller. Denna branschorganisation har högt ställda krav på hur våra uppdrag ska utföras, vilket innebär att vi genomgår fortlöpande utbildningar. Allt för att våra kunder ska känna sig trygga.

Vi tar hand om dina bolagsfrågor

Kontakta oss idag

Rulla till toppen