Digitala lösningar

Är du redo att lämna papper, underlag och pärmar bakom dig? Vill du hitta en smidig lösning för e-fakturor eller kvitton och utlägg? Vi bistår dig i hela processen av digitalisering och lotsar ditt företag steg för steg, i den takt som önskas till en unik digital lösning, från fysiska papper till digitalt.

Hos Account Ekonomipartner är vi måna om att ta fram digitala ekonomilösningar för alla. För att följa med i de ständiga förändringarna i branschen har vi valt att arbeta med välkända leverantörer av programvaror där uppdateringar sker kontinuerligt. Vi hjälper dig ta fram unika digitala och framtidssäkra lösningar som passar just din verksamhet.

Exempel på digitala lösningar

Genom att digitalisera kan vi t.ex. hjälpa dig med:

  • Smidig bokföring i Fortnox
  • E-fakturor (in och ut): Skicka och ta emot fakturor online
  • Fota och registrera kvittoutlägg i mobilen (OBS! Du måste fortfarande spara underlaget i tre år)
  • Effektivisera: Vi hjälper dig digitalisera hela processen, från fysiskt papper till digitalt underlag. För en enklare och smidigare hantering. 

Fortnox, Sveriges mest använda digitala ekonomisystem

De flesta av våra kunder använder Fortnox som grund. Tillsammans bygger vi ett eget och specialanpassat system kring Fortnox, med hjälp av olika unika integrationer.

Vi erbjuder även hjälp med andra populära digitala tjänster, programvaror och affärssystem.

Fortfarande viktigt att spara alla underlag

Enligt lag ska du som företagare spara alla företagets underlag som kommer i fysisk form (kvitton, fakturor, osv.) i sju år. Vi kan hjälpa dig få ordning och reda och även omvandla dina fysiska underlag till digitala – då kan du kasta dina papper och kvitton efter bara tre år.

Fördelen med att digitalisera underlaget är att det blir bättre ordning och reda och enkelt att hitta.

Rätt från början

Vårt gemensamma ledord och arbetssätt är ”rätt från början” dvs, att göra allt rätt från början och på så sätt minimera eventuella fel eller dubbelarbete som kan uppstå senare. På så sätt blir vårt arbete mer effektivt på lång sikt och genererar, förutom att det blir rätt, även nytta för kunden då det innebär kostnadsbesparingar.

Lokal byrå, med internationellt nätverk

Account Ekonomipartner AB är en lokal byrå med kunder från Örebro & Kumla med omnejd. Med ett stort nätverk av kvalificerade aktörer i branschen både nationellt och internationellt säkerställer vi bästa möjliga kvalitet på våra tjänster.

Bland våra kunder finner du både aktiebolag, enskilda firmor, samt små och medelstora företag. Alla med sina unika behov och lösningar.

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i SRF, vilket betyder att vi genomgår kontinuerliga kvalitetskontroller. Denna branschorganisation har högt ställda krav på hur våra uppdrag ska utföras och att vi genomgår fortlöpande utbildningar. Allt för att våra kunder ska känna sig trygga.

Låt oss hitta din digitala lösning

Kontakta oss idag

Rulla till toppen