Lönehantering

Redovisningsbyrå som hjälper dig med lönehantering i Örebro & Kumla

Vi sköter lönehantering för likväl stora som små företag i Örebro & Kumla. Både från enklare till mer avancerade lösningar. Lönehantering och lönebesked görs utifrån tidrapportering antingen hos oss eller ute hos kund. Självklart finns även banklista för utbetalning tillgänglig i god tid före utbetalning.

Det blir allt svårare och svårare att sköta löner manuellt, och som en konsekvens av detta väljer många både små och stora företag att överlåta sin lönehantering åt en ekonomipartner. Hos oss på Account Ekonomipartner sköter vi löner för såväl enmansföretag som stora bolag med kollektivavtal.

Lönehantering är, liksom mycket annat, en av de områden som ofta kräver mycket tid av människor med hög kompetens. Hur som helst är det inte bara svårt och tråkigt utan det är även ett område med stor effektiviseringspotential. Genom att erbjuda effektivare arbetsmetoder och högre kvalitet sparar ni tid och dessutom resurser som ni kan lägga på något helt annat. 

Skräddarsydd lönehantering efter dina behov, lokalt i Örebro & Kumla

Vi tar fram lösningar för lönehantering till din verksamhet i Örebro & Kumla. T.ex:

  • Korttidspermittering
  • Omsättningsstöd
  • Rapportering till fackliga organisationer
  • Underlag (sjukintyg, friskvårdsbidrag)
  • Varsel och uppsägningar
  • Tidrapporter
  • Bilförmån
  • Manuella justeringar
  • m.m.

Rätt från början, inte bara gällande lönehantering

Vårt ledord ”rätt från början”. Med det menar vi förstås att göra allt rätt från början och på så sätt minimera eventuella och potentiella fel som skulle kunna uppstå vid senare tillfälle. På så sätt blir vårt arbete mer effektivt på lång sikt och genererar, förutom att det blir rätt, även nytta för kunden då det innebär kostnadsbesparingar.

Lönehantering är en av de viktigaste delarna för att ett företag ska fungera. Utan en smidig lönehantering får de anställda inte sin lön vilket såklart leder till en rad olika problem i företaget. Lönehantering innebär inte bara att man betalar ut lön utan handlar även om frånvaro, vård av barn, semester, föräldrarledighet, kvitton, reseräkningar och mycket mer.

Account ekonomipartners redovisningskonsulter som diskuterar lönehantering på deras redovisningsbyrå i örebro

Byrå i Örebro & Kumla, med internationellt nätverk

Account Ekonomipartner AB är en lokal byrå med kunder från Örebro & Kumla med omnejd. Med ett stort nätverk av kvalificerade aktörer i branschen både nationellt och internationellt säkerställer vi bästa möjliga kvalitet på våra tjänster. Vi är experter inom lön och allt som har med lönehantering i Örebro & Kumla att göra. Att som kund kunna lita på att din redovisningsbyrå kan garantera en säker och smidig lönehantering, likväl som andra tjänster, är en av de viktigaste delarna för oss som redovisningskonsulter i Örebro & Kumla. Vi garanterar rätt kompetens och flera års erfarenhet.

Bland våra kunder finner du både aktiebolag och enskilda firmor. Dessutom både små och medelstora företag. Alla med sina unika behov och lösningar.
Vi hjälper dig även med löpande bokföring, skattedeklaration, bokslut, bolagsbildningar och övrig ekonomisk rådgivning.

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i SRF, vilket betyder att vi genomgår kontinuerliga kvalitetskontroller. Som du säkert vet har denna branschorganisation har högt ställda krav på hur våra uppdrag ska utföras och att vi genomgår fortlöpande utbildningar. Allt för att våra kunder ska känna sig trygga.

Låt oss ta hand om er lönehantering

Kontakta oss idag

Rulla till toppen