Alla våra

Tjänsteområden

Löpande bokföring

Vi bearbetar den löpande bokföringen varje månad eller annan lämplig tidsintervall, antingen hos oss eller direkt på plats i kundens egen dator.

Löpande Bokföring

Bolagsbildningar

Vi kan hjälpa till med snabba bolagsbildningar genom att vi har tillgång till färdiga bolag eller om ni har lite längre tid på er kan vi hjälpa till med att starta och bilda ett nytt bolag.

Lönehantering

Lönehantering och lönebesked görs utifrån tidrapportering hos oss eller ute hos kund. Banklista för utbetalning finns tillgänglig i god tid före utbetalning.

Skattedeklarationer

Skattedeklaration görs varje månad avseende moms (eller kvartalsvis), personalskatter, sociala avgifter samt preliminärskatt.

Bokslut

Bokslut med tillhörande bilagor upprättas en gång per år. Bokslutsrapport lämnas vid önskemål. För aktiebolag där revisor har valts lämnas bokslut, bilagor och verifikationer direkt till revisor för granskning för att få hög effektivitet.

Rådgivning

Genom samarbete med godkända och auktoriserade revisorer tillhandahålls fullständiga revisioner, avgränsade eller tilläggsrevisioner såsom granskning av kontrollbalansräkning mm, övrig revisionsrådgivning och andra närliggande frågeställningar.

Digitala lösningar

Vi bistår i hela processen av digitalisering. Vi lotsar dig och ditt företag steg för steg i den takt som önskas till en unik digital lösning.

För en kostnadsfri handledning

Kontakta oss idag

Rulla till toppen