Om företaget

Välkommen till

Accountekonomipartner

Vi arbetar ständigt med att utveckla och stärka vår service och kvalitet genom att arbeta utifrån våra kunders önskemål och med den kunskap och kompetens som branschen kräver. Våra medarbetare har tillsammans stor erfarenhet och kompetens inom många olika områden som berör en företagares vardag.

Vårt gemensamma ledord och arbetssätt är ”rätt från början” dvs, att göra allt rätt från början och på så sätt minimera eventuella fel eller dubbelarbete som kan uppstå senare. På så sätt blir vårt arbete mer effektivt på lång sikt och genererar, förutom att det blir rätt, även nytta för kunden då det innebär kostnadsbesparingar. Vårt koncept gör att det vi producerar och levererar är till nytta för kunden.

För att följa med i de ständiga förändringarna i branschen har vi valt att arbeta med välkända leverantörer av programvaror där uppdateringar sker kontinuerligt. För att möta våra kunders behov arbetar vi med flera olika programvaror t ex Visma, Fortnox, Hogia, Wolters Kluwer m.fl. Vi kan erbjuda webbaserade lösningar inom de flesta områden samt även scanning av leverantörsfakturor.

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i SRF och genomgår kontinuerliga kvalitetskontroller.  Dessa branschorganisationer har högt ställda krav på hur våra uppdrag ska utföras och att vi genomgår fortlöpande utbildningar. Allt för att våra kunder ska känna sig trygga.

För en kostnadsfri handledning

Kontakta oss idag

Rulla till toppen